Első könyvem Szicíliáról

https://www.blurb.com/b/10255370-az-n-szic-li-m
 
Ez az első képeskönyvem Szicíliáról, ami immár az új otthonom. Húsz elkapott pillanat. Az első gondolatom az volt, hogy könnyű lesz ennyi fényképet összegyűjteni, hiszen az elmúlt években rengeteget készítettem. Keresgélés, rendezgetés közben azonban be kellett látom, hogy éppen emiatt nagyon nehéz választani. A könyv minden egyes lapja egy filmkocka az életemből. Emlékszem hol álltam, amikor fotóztam, tudom, mit éreztem. A gondolatokat a fényképek mellett találjátok, magyarul és olaszul is. Aki mindkét nyelvet beszéli, látni fogja, hogy az olasz változat nem szó szerint a magyar megfelelője. Arra törekedtem inkább, hogy ugyanazt közvetítsem mindkét nyelven, de szó szerinti fordítással ez nem lehetséges.
Hamar szembetűnő, hogy nem nevezetességeket, inkább életképeket gyűjtöttem csokorba, azzal a reménnyel, hogy átadok valamit az itteni hangulatokból és életérzésből, olyan „busabarbarásan.” Szicíliát megismerni teljesen, talán egy élet is kevés. Rengeteg csodás élmény, apró kincsek várnak itt, minden pillanatban. Egy másik élet. Lassú, tenger illatú, meseszerű.
Köszönöm Rosarionak, akitől sokat tanultam a fényképezésről, ami tulajdonképpen fénnyel rajzolás. S bár ezek a „fényrajzok” csupán műkedvelő alkotások, de annál nagyobb lelkesedéssel készültek.
Szeretettel: Busa Barbara

Az oldal üzemeltetője: Dr Busa Barbara | Székhely: 95024 Acireale Via Sottotenente Vincenzo Barbagallo 145. | Telefon: 06-70-773-5053 | E-mail: siciliapersempre2019@gmail.com

siciliapersempre.com MINDEN JOG FENNTARTVA 2019


Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.|2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.|+36 30 690 9394|info@teratarhely.hu|teratarhely.hu
Design: A designért köszönet a Weboldal készítés Győr csapatának.