Sicilia per sempre

Utazz velünk

Őszinte szavak következnek. Abban hiszünk, hogy a korrekt tájékoztatás segít elkerülni a félreértéseket.

Napjainkban számtalan formáját és módját választhatjuk az utazásnak. Széles a paletta Szicília tekintetében is. Nem mi vagyunk mindenki számára a megfelelőek, s ez jól is van így. Az alábbiakban összefoglaljuk, mire számíts, ha bennünket választasz.

A résztvevők létszáma minden esetben 6-8 fő, mert így mindenkire megfelelő figyelmet tudunk fordítani. A programok során a hangulat családias, közvetlen. Természetesen tiszteletben tartjuk az utasok mentalitását, de a viccelődés nálunk az alapfelszerelés része. A problémákat (mert néha bizony vannak, de ezeket végül mindig megoldjuk) szintén humorosan próbáljuk felfogni. Előfordulhat az is, hogy valahol várnunk kell egy kicsit, mert túl nagy a forgalom, vagy megállít egy ismerős az utcán és váltunk pár kedves szót. A rugalmasság itt nagy erény, mert a déliek sokkal lazábbak, mint ahogy azt mi megszokhattuk. A programok, amiket a leírások tartalmaznak fixek, de előfordulhat apróbb változás, például az időpontok tekintetében.

A szállások mindegyike, ahol a vendégek megszállnak általunk előzetesen kipróbált. Tehát nemcsak láttuk őket, de aludtunk az ágyban, s tudjuk hogy működik a tusoló. A szobák és lakások valóban igényesek, jól felszereltek, olyanok, ahol mi is mindig teljes kényelemben éreztük magunkat. Felhívjuk viszont a figyelmet, hogy a téli hónapokban a házakban meglehetősen hideg van, a fűtést legtöbbször a légkondicionáló berendezés biztosítja. Emiatt a hőérzet eltérő attól, mint amit Magyarországon tapasztalhatunk.

Áraink minden esetben az adott programnál felsoroltakat tartalmazzák. A repülőjegyek és biztosítások ellenértékét a részvételi díj nem tartalmazza, ezeket mindenki önállóan vásárolja meg. Jelenleg a Budapest-Palermo útvonalon a Ryanair légitársaság üzemeltet közvetlen járatot, hetente két alkalommal. Természetesen amennyiben a repülőjegy megvásárlásához utasaink technikai segítséget igényelnek, állunk szíves rendelkezésre.

Röviden. Kicsit mások vagyunk, nem klasszikus módon „működünk”. Minden egyes alkalom a magunk számára is egy-egy újabb kaland. Ezért különleges. Gyere velünk, ha nyitott vagy arra, hogy valóban helyi dolgokat ismerj meg, igazi szicíliaiakkal beszélj, egyél, főzz, ha késznek érzed magadat arra, hogy részt vegyél nem szokványos utazáson.

Várunk szeretettel! Barbara és Laci

Az oldal üzemeltetője: Dr Busa Barbara | Székhely: 95024 Acireale Via Sottotenente Vincenzo Barbagallo 145. | Telefon: 06-70-773-5053 | E-mail: siciliapersempre2019@gmail.com

siciliapersempre.com MINDEN JOG FENNTARTVA 2019


Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.|2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.|+36 30 690 9394|info@teratarhely.hu|teratarhely.hu
Design: A designért köszönet a Weboldal készítés Győr csapatának.